De Ruimtevaart Podcast


De Ruimtevaart Podcast is de bron voor up-to-date ruimtevaart nieuws en opinie in het Nederlandse taalgebied. Het volledige overzicht van alle 29 shows vindt U op dit overzicht.
De Ruimtevaart Podcast is te beluisteren via Podbean en iTunes. Oude afleveringen zijn ook te beluisteren via Soundcloud.

De meest recente show is van 9 maart 2020 (Seizoen 4, Episode 2):In totaal staat de Ruimtevaart Podcast nu op 5000 unieke beluisteringen. Dat is gemiddeld 170 beluisteringen per podcast maar wij zien bijvoorbeeld de meest recente podcast een factor 9 meer downloads trekken dan de gemiddelde Ruimtevaart podcast van 1 jaar geleden.

Voor de verdere professionalisering van de Ruimtevaart Podcast zijn wij op zoek naar sponsoren. In eerste instantie om kosten te kunnen vergoeden zoals:
- Home studio equipment (nieuwe microfoon standaard)
- Abonnementen op (premium) podcast platforms
- Reiskosten naar de studio van Den Haag FM (delen van de Ruimtevaart Podcast worden vaak opgenomen in samenwerking met het programma Mediamix van Wim Zonneveld en Peter Steggerda)

Graag komen wij met (potentiele) sponsoren in gesprek om te bezien wat we voor U kunnen betekenen. Wij staan graag open voor de mogelijkheden om U en uw activiteiten in de Ruimtevaart Podcast te bespreken zolang dat interessant genoeg is voor onze luisteraars.

Hierbij de simpelste mogelijkheid om een donatie te bewerkstelligen aan de Ruimtevaart Podcast:

Op verzoek stellen wij graag een factuur voor U op. In ieder geval bedankt voor uw bijdrage om de Ruimtevaart Podcast verder te professionaliseren!

Popular Posts