De buzz begint voor 'The Martian'

June 8, 2015
Supergave trailer van de film 'The Martian', van regisseur Ridley Scott, die in November dit jaar in premiere gaat. Het is het verhaal van een eenzame astronaut, achtergebleven op Mars en gespeeld door Matt Damon. In een zelfde rol, op een eveneens verlaten planeet, zagen we hem trouwens ook al in de iconische film 'Interstellar'. De onderstaande trailer laat een hoop realistische impressies van de echte ruimtevaart zien, net als het boek van Andy Weir al zou doen vermoeden.



Wat ik me ook afvraag is welke potentiele rol deze film kan gaan spelen in de beeldvorming van het grote publiek ten aanzien van het Mars One project, Een project dat enkele reizen voor mensen naar Mars beoogd in het volgende decennium. Wellicht brengt deze film ook de plannen van NASA wat dichterbij, om een retourtje te organiseren naar de rode planeet, nu beoogd in 2039.

Matt Damon as Dr. Mann in 'Interstellar'

Matt Damon as Mark Watney in 'The Martian'

Hieronder nog een tweede trailer van 'The Martian', waarin de crew wordt geintroduceerd.



En als toetje nog een recent filmpje waarin ook wat context wordt laten zien wat betreft Terraforming van de planeet Mars. Even geluid hard en lekker trancen!




Popular Posts