Eye On Orbit - presentaties & workshops

Ruimtevaart is het ideale onderwerp voor inspiratie, verwondering en relativering. Erik Laan van Eye On Orbit weet als geen ander deze snaren te raken voor een ge-engageerd publiek van jong en oud. Erik Laan is al jarenlang werkzaam in de internationale ruimtevaart en is derhalve op de hoogte van een groot aantal relevante ruimtevaart ontwikkelingen, zowel van technisch-wetenschappelijke aard als van maatschappelijk-politieke aard. Erik verzorgt presentaties en workshops om deze kennis beschikbaar te stellen voor een brede doelgroep: van kinderen, tot het algemeen publiek en het bedrijfsleven.

Kijk op de Eye On Orbit agenda waar Erik Laan heeft opgetreden en wat zijn planning voor de komende tijd is.
Er bestaan twee kant en klare workshop concepten die geschikt zijn voor een brede doelgroep:

Erik Laan heeft een samenwerking met het Omniversum voor gastlessen als introductie voor de IMAX films Hubble en A Beautiful Planet. Neem contact op met het Omniversum voor de mogelijkheden. Daarnaast verzorgt Erik Laan de Ruimtevaart podcast in samenwerking met o.a. BNR.
Draag je steentje bij aan Space Educatie door via de Eye On Orbit affiliate link te shoppen bij webwinkel bol.com. Bij elke aankoop bij bol.com krijgt het BSEF een klein percentage van het aankoopbedrag. Dat merk je dus niet zelf in je portemonnee maar via dergelijke bijdrages kan ik mijn presentaties en workshops voor kinderen een stuk aantrekkelijker maken!


Photo credits: Roy Bijster
Photo credits: Fred Kamphues
Photo credits: Fred Kamphues

Popular Posts