Handelen in sterrenstof op InfoMania 2015

Op donderdag 3 december opent de Prodent Fabriek in Amersfoort haar deuren voor Infomania 2015. Een waanzinnig evenement voor de informatieprofessional van nu. Zes thought leaders presenteren de wereld van nu, aan de hand van de meest ontwrichtende nieuwe technologie├źn op het gebied van Gezondheid, Logistiek, Duurzaamheid, Cultuur, Onderwijs en Veiligheid. Koplopers en pioniers laten zien hoe ze deze ‘disruptive technologies’ nu al in de praktijk brengen.


Ruimtevaart is een prominent onderdeel van InfoMania 2015. Via het interactieve handelsspel Interplanetary Abundance gaan de deelnemers uitvoerig netwerken, terwijl ze spelenderwijs leren over de toekomst van de Ruimtevaart. Deze industrie zal ontwrichtende effecten hebben op de maatschappij en de economie in de komende eeuw.


De deelnemers gaan handelen in de volgende vier aandelen (klik op de plaatjes voor meer informatie):In totaal krijgen alle deelnemers 15 aandelen van elke soort bij het begin van het handelsspel. Dan begint de reis door de toekomst van de Ruimtevaart en zijn er zes handelsmomenten waar de deelnemers aandelen kunnen ruilen met andere deelnemers. In het jaar 2115 eindigt de reis en wint de deelnemer die de hoogste waarde in aandelen heeft gecreeerd. 

Tot 3 december in Amersfoort bij InfoMania 2015!

Popular Posts