Massieve nieuwe LEGO STAR WARS set: Millennium Falcon

WOOAH! LEGO heeft zojuist een aankonding gedaan. Op 1 oktober 2017 komt de nieuwe Millennium Falcon uit, opgebouwd uit 7541 LEGO onderdelen, een record! Meer dan 1500 stukjes meer dan vorige koploper, set 10189 Taj Mahal! Trek ook de portemonnee maar, want je bent na aankoop 849 euro lichter. Komt ook alleen beschikbaar via de officiele LEGO shop.
LEGO neemt dus alvast een aanloopje voor de kerstperiode van dit jaar. Dan gaat namelijk ook op 15 december de nieuwste Star Wars film in premiere: Episode 8, the last Jedi. 
Kijk ook zeker even naar het onderstaande YouTube filmpje van de LEGO mensen die deze set ge-engineered hebben. Ze hebben er een paar dingetjes ingemaakt die volgens mij pas in de film duidelijk gaan worden. Ik zou bijna zeggen spoiler alert, maar kijk toch maar even!Nu aan de vooravond van episode 8 is het natuurlijk aan te bevelen om de complete Star Wars saga nog even te bingen om goed voorbereid aan deze nieuwe editie te beginnen!
De marketing machine van George Lucas, de bedenker en maker van Star Wars, is niet compleet zonder een hele rits van producten om de wereld van Luke Skywalker en Han Solo (RIP?) te promoten. Speel bijvoorbeeld Star Wars Battlefront voor Playstation 4 of  bouw de Deathstar in LEGO! Hoogtepunt vind ik echter de Sphere BB-8 Droid die een hoofdrol speelde in episode 7 en ongetwijfeld prominent gaat terugkomen in episode 8!

Popular Posts