De Eye On Orbit kerstwens

2017 is alweer bijna voorbij en die donkere dagen verraden de komst van de kerstvakantie. Nog even de laatste puntjes op de i voor een aantal opdrachtgevers en dan even genieten van relatieve rust. Relatief want mijn kinderen zijn namelijk nu 4 en 6 dus we gaan zeker weer veel beleven in Delft en omstreken! Bloei.info houdt namelijk goed in de gaten waar we allemaal tijdens de kerstvakantie terecht kunnen! Natuurlijk wil ik ook nog wel een keertje naar Episode 8: the Last Jedi, wie gaat er mee?

2017 was een bewogen jaar voor de Ruimtevaart en daarmee ook voor mijn bedrijf Eye On Orbit. Verwacht hier zeer binnenkort nog een podcast over. Nog nooit in het nu vierjarig bestaan van Eye On Orbit deed ik zoveel verschillende opdrachten, zowel voor de ruimtevaart industrie alsook voor de educatie & outreach sector! Morgen ook weer een gastles op het gigagrote IMAX scherm van het omniversum. Ik hoop er in 2018 nog meer te doen!

Om de kerstdagen knutselend door te komen heeft mijn ruimtevaart vriend en magnifiek illustrator Hans de Wolf een Eye On Orbit kerstbal gemaakt voor al mijn volgers! Ik zou zeggen, klik op het plaatje of download hier de pdf (1.2 Mb). Volg de instructies zoals je hieronder kunt zien in het YouTube filmpje, en knip hem uit! Laat je daarna meevoeren op een gekromde ruimte/tijd beleving, op weg naar 2018! Hier kun je zien hoe die er uit moet komen te zien.


Popular Posts