Ruimtevaart Podcast transcript S02e02 - de Google Lunar X-Prize, een in-memoriam

De twaalfde Ruimtevaart podcast (season 2, episode 2) is opgenomen. Luister via SoundcloudiTunes of via het BNR podcast network, of lees het transcript hieronder.
Supertof dat je weer luistert naar de Ruimtevaart podcast! Ik ben Erik Laan van ruimtevaart bedrijf Eye On Orbit en ik breng U graag op de hoogte van het reilen en zeilen van de internationale ruimtevaart.

Deze tweede episode van het tweede seizoen van de Ruimtevaart podcast gaat over de Google Lunar X Prize. Een ruimteprijs die je kon winnen als je eventjes met je eigen raket op de Maan had geland, en daar wat rondjes had gereden. Helaas is deze prijs nu gecancelled, maar er is desalniettemin veel over te zeggen. Eigenlijk, een in-memoriam dus. Deze podcast is overigens gebaseerd op een artikel wat ik onlangs schreef voor het magazine Ruimtevaart van de Nederlandse Vereniging voor Ruimtevaart NVR. Ergens deze maand komt het blad uit met mijn artikel en zeker als je een bovenmatige interesse in ruimtevaart hebt, kan ik je van harte aanbevelen om lid te worden van deze vereniging. [Zodra het artikel gepubliceerd is, zal ik ook na verloop van tijd, de gehele transcript van deze podcast via mijn website gaan weergeven].

De Eye On Orbit Ruimtevaart Podcast wordt o.a. gedistribueerd via het BNR Expert Podcast Network (EPN)Popular Posts