Ruimtevaart educatie - steun Eye On Orbit!


Sinds de start van mijn ruimtevaart onderneming Eye On Orbit in 2013, heb ik me altijd voorgenomen om me, naast mijn industriële ruimtevaart-activiteiten, een significant deel van mijn tijd in te zetten voor educatie en outreach voor de ruimtevaart. Ik vind het belangrijk dat onze nieuwe generaties enthousiast zijn over wetenschap en techniek, en ruimtevaart en sterrenkunde zijn hiervoor nu eenmaal de beste onderwerpen.
In de afgelopen jaren heb ik vele bezoeken aan scholen, stichtingen en musea behaald. Hopelijk heb ik leerlingen en bezoekers geïnspireerd en goed ingelicht over allerhande ruimtevaart-activiteiten in ons onmetelijke heelal. Bedrijfsmatig zijn deze activiteiten echter niet interessant, aangezien onderwijs-partijen vaak de financiële middelen ontberen. Dit weerhoudt me er echter niet van om me er met 100% voor in te zetten. Gelukkig krijg ik al veel in-kind support van mensen zoals Hans de Wolf, die vaak voor de grafische vormgeving zorgt.

Nu vraag ik je hulp om mijn activiteiten verder financieel te ondersteunen. En dat is heel simpel en kost je eigenlijk niks. Als je een bestelling zou doen bij Bol.com voor bijvoorbeeld een cadeautje voor een verjaardag, sinterklaas of kerst, doe dat dan via deze link, of via onderstaande banner. Bij elke aankoop bij bol.com, via deze links, krijgt Eye On Orbit een klein percentage van het aankoopbedrag. Dat merk je dus niet zelf in je portemonnee maar via dergelijke bijdrages kan ik mijn presentaties en workshops voor kinderen een stuk aantrekkelijker maken! Ik zet namelijk dat geld in voor items zoals Mars Globes, LEGO Mars Rovers en andere materialen die ik meeneem naar mijn presentaties en workshops. Alvast bedankt voor je hulp!

Cadeauwinkel

Popular Posts