Ruimtevaart Podcast s02e08 - #SpaceTalks

De gehele maand November staat in heel Europa in het teken van de zogeheten #SpaceTalks. Dit zijn events waarbij mensen die professioneel in de Ruimtevaart werkzaam zijn, worden opgeroepen door het Europese Ruimtevaart agentschap ESA om in gesprek te gaan met het algemeen publiek over ruimtevaart. Erik Laan van Eye On Orbit voelde zich natuurlijk aangesproken en kreeg het idee om zijn 2-maandelijkse optreden bij het radioprogramma MediaMix van Den Haag FM, voor 1 keer in zijn geheel over Ruimtevaart te doen. Presentator Wim Zonneveld en radiomaker Peter Steggerda haalden vervolgens alles uit de kast om er een epische uitzending van te maken! De speciale #SpaceTalks uitzending van het radioprogramma Mediamix op Den Haag FM ging live in de ether op zondagavond 11 november van 22:00 – 23:00. Presentator Wim Zonneveld, radiomaker Peter Steggerda en ruimtevaartdeskundige Erik Laan gingen een vol uur los over de achtergronden, geschiedenis, actualiteit, toekomst en de toepassingen van de Ruimtevaart.

Hieronder kunt U de uitzending terugluisteren (zonder muziek) via de Eye On Orbit Ruimtevaart podcast.Luister de volledige versie van de #SpaceTalks uitzending terug, inclusief de speciaal gekozen Ruimtevaart nummers, op de website van MediaMix.

Wim Zonneveld, Peter Steggerda en Erik Laan doen mee met de #SpaceTalks #SpaceSelfie contestDe Eye On Orbit Ruimtevaart Podcast wordt o.a. gedistribueerd via het BNR Expert Podcast Network (EPN)

De onderwerpen in de Ruimtevaart Podcast worden onder andere geinspireerd door de volgende prachtige Ruimtevaart boeken. Boekentips zijn zeer welkom!

Popular Posts