LEGO & Space workshops

Na het daverende succes van de LEGO Maanstad die ik samen met LEGO Mevrouw Ellen Pennings van de Bonte Bouwplaats in Delft,  hebben gebouwd (samen met 10 schoolklassen met in totaal 300 kinderen) gaan we nog veel meer leuke activiteiten voor jullie organiseren! Om te beginnen met ons eerste Ouder en Kind workshop in de herfstvakantie van 2019. We combineren dan een college over ruimtevaart met het bouwen van een Marsbasis. Deze activiteit is ook prima geschikt als familieuitje of voor teambuilding  voor het bedrijfsleven of andere groepen van volwassenen. Kijk voor meer informatie op de speciale LEGO Space website van de Bonte Bouwplaats!

Meedoen?

Ouder en kind workshop LEGO & Space
Wat In deze workshop combineren we de leukste activiteiten. Bouwen met ruimtevaart LEGO en een interactief college volgen bij ruimtevaart deskundige Erik Laan. Natuurlijk mag je ook met een opa of tante de workshop doen.
Wanneer zie website van de Bonte Bouwplaats.
Waar De activiteit vindt plaats in onze LEGO bouwplaats aan het Oosteinde 183 in Delft.
Aantal deelnemers minimaal 3 ouder & kind combi’s en maximaal 6
Leeftijd deelnemers Kinderen vanaf 7 jaar, jonger in overleg.
Kosten en inschrijven € 60,- voor een volwassene met een kind. Voor een volwassene met 2 kinderen € 75,- Familieticket, 2 ouders en 2 kinderen voor € 100,-. Aanmelden gaat via het formulier.

Heb je nog vragen of opmerkingen neem dan contact op met Ellen Pennings van de Bonte Bouwplaats.

Bekijk hieronder het filmpje van de LEGO Maanstad die we in 2018 bouwden in samenwerking met 10 schoolklassen van in totaal 300 kinderen.

Popular Posts